Wigs by Heaven

Millyon AB
Org.nr: 559449-5995

Postadress: Utmarksvägen 14B, 90345 Umeå
E-post: cs@wigsbyheaven.com


ALLMÄNNA VILLKOR
Följande allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du sluter med Millyon AB, 559449-5995 (nedan kallad Wigs by Heaven). Genom att beställa accepterar du dessa villkor oavsett om din beställning sker i webshop eller från lagershop. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och skall ha målsmans godkännande för beställning. Wigs by Heaven förbehåller sig för eventuella tryckfel i text och bild samt fel i produktspecifikation, på samtliga produkter i sortimentet. Vid eventuella fel i angivande av lagersaldo förbehåller sig Wigs by Heaven rätten att korrigera detta i efterhand. För att du ska få ut det mesta av din produkt bör du följa våra skötselråd. Läs mer på vår hemsida eller kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid 
Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.


PRISER OCH BETALNING
För alla produkter anges pris inklusive lagstadgad moms. Utöver varans pris kan det tillkomma kostnader för betalning och leverans beroende på ditt val. Information om villkor samt pris för leverans och betalsätt framgår tydligt i kassan. Innan du godkänner din beställning och godkänner att du ska betala för din order kommer beställningens totalsumma tydligt att framgå.

Kampanjer eller prisnedsättningar kan ske antingen direkt på produkten eller vid angivande av rabattkod i kassan. Våra kampanjer och erbjudanden gäller så länge lagret räcker eller till och med angivet slutdatum. Olika kampanjer/erbjudanden går ej att kombinera, såvida inte annan information ges.

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar utan någon föregående avisering. Prisändringar sker direkt i vår hemsida/webshop.

KLARNA
Millyon AB / Wigs by Heaven erbjuder Klarna som alternativ vid betalning. Välj betala direkt, betala senare eller dela upp.

Fakturabetalning

För att handla med Klarna görs en upplysning på att du är kreditvärdig, samt att alla dina angivna uppgifter stämmer överens med ditt personnummer och folkbokföringsadress.

Fullständiga villkor finns i kassan eller att läsa nedan:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/invoice_tc

Delbetalning


Du kan även välja Klarna ”Dela upp.” i kassan. Köpbeloppet betalas månadsvis. En administrativ avgift samt kreditränta tillkommer varje månad. Fullständiga villkor finns här:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/sv_se/account/terms.pdf

Direktbetalning

Betalsättet hanteras genom Klarna. Här kan du läsa mer om betalningsmetoden: https://www.klarna.com/se/kundservice/vad-ar-klarna-direkt/

LEVERANSER

Normal leveranstid för peruker är 2-4 veckor från det datum du lagt din beställning. När du lagt din beställning kontaktar vi produktionen som tillverkar din peruk efter mått, färg, längd och  färg på lace.

I vissa fall kan den modell du valt finnas delvis tillverkad och leveranstiden kan då bli kortare.

När peruken är tillverkad av vår produktionspartner så skickas den till vårt svenska lager för en extra kvalitetskontroll av vår frisör innan den skickas till dig. 

I kassan kan du välja bland de leveranssätt som finns tillgängliga för din region och se vilka leveranstider som gäller. Vi skickar våra paket med Postnord och du får ett spårningsnummer via e-post när peruken är tillverkad och nått vårat svenska lager. Om paketet inte kommer fram, ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du fått ditt spårningsnummer. Du kan häva ditt köp utan kostnad om vi inte uppfyller leveransvillkoren. Vid storhelger, högtider och trafikstörningar kan ditt paket försenas. Observera att ändringar i leveranser kan ske i samband med helgdag.


RETUR, ÅNGERRÄTT, BYTE OCH REKLAMATION

Vi på Wigs by Heaven vill att du som konsument ska känna dig trygg att handla hos oss, därför har du alltid rätt reklamera fel till oss. 

Ångerrätt enligt lag gäller för alla produkter förutom på våra peruker då dessa är speciellt tillverkade efter just dina önskemål. Vid utnyttjandet av ångerrätten står du själv för fraktkostnad för återsändandet av varan och är ansvarig för varornas minskade värde till följd av annan hantering av varan än vad som är nödvändig för att fastställa varans egenskaper och form. Har du fått en felaktig eller defekt vara återbetalar vi dig för returfraktkostnaden. Bifoga kopia på kvitto. 

Vid frågor når du oss på cs@wigsbyheaven.com

Returer/byten genomförs enligt följande:

  1. Packa varan väl i produktens originalförpackning. Skicka tillbaka i samma emballage varan kom i, alternativt eget yttre emballage. Skicka returen till adress: Millyon AB, Utmarksvägen 14B, 90345 Umeå
  2. Fyll i efterfrågade uppgifter i returblanketten (maila oss på cs@wigsbyheaven.com för att erhålla en). Denna ska bifogas med din retur.
  3. Skicka returen spårbar och försäkrad. Vi ersätter ej paket som försvunnit i fraktföretagets hantering och fraktföretagen ersätter endast förlorade varor till fulla värdet om returen är försäkrad.
  4. Vill du byta varan väntar du antingen på att vi mottagit din retur och skickar ny vara till dig, eller så lägger du in en helt ny order. Vi kommer i så fall makulera det gamla köpet när vi mottagit returen.


Ångerrätt privatpersoner

Din ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara, eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, påbörjas ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Vill du utöva ångerrätten ska du meddela oss detta klart och tydligt via t.ex. brev avsänt per post eller e-mail. 

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in 
ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. Du ska återsända varan till oss utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att frånträda avtalet. Ångerfristen ska anses ha iakttagits om du skickar tillbaka varorna innan denna fjortondagarsperiod löpt ut. 

Du är ansvarig för värdeminskning av varor endast om du hanterar varan på annat sätt än vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion. Gäller ångerrätten peruk som är använd och inte kan återföras till försäljning är värdeminskningen 100%, och du måste då betala för den. Då peruker är en hygienvara anses 100% värdeminskning uppstå när du tar ut varan ur dess skyddande förpackning. Gäller ångerrätten övriga produkter får värdeminskningen bedömas från fall till fall, beroende på produkt.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du utövar din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (dock ej extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder). 

Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet - under förutsättning vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först.

Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, såvida vi inte uttryckligen kommit överens om något annat. 


REKLAMATION
Om du anser att en produkt är defekt eller felaktig får du gärna kontakta oss eller reklamera varan. När varan är Wigs by Heaven tillhanda gör vi en bedömning om varans status. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage eller felaktigt användande, eller då du ändrat varans ursprungskick (t.ex. alla typer av färgbehandling). Vid en reklamation bedömer vi varans beskaffenhet och produktens beräknade livslängd tas i åtanke. Om varan efter granskning bedöms som defekt/felaktig ersätts du i första hand med ny vara. Om ny vara inte kan skickas återbetalas totalbeloppet inklusive expeditions- och fraktkostnad.

Wigs by Heavens peruker är en naturlig produkt och behöver därför vårdas och underhållas för att helt komma till sin rätt. Eftersom löshår, till skillnad från vårt eget hår, inte får näring från roten, är det viktigt att underhålla det extra noga och tillföra extra mycket fukt utifrån. Observera att vår garanti endast gäller om du använder rekommenderade produkter. Vid användning av andra produkter, oavsett märke, bortfaller vår hållbarhetsgaranti helt och hållet.

Många av våra kunder använder bra frisörprodukter, men det är inte alltid dessa fungerar väl tillsammans med peruker. Framför allt kan perukerna bli påverkade av olika ämnen i hårvårdsprodukter. Protein/keratin (som finns i många hårvårdsprodukter) i fel mängd och sammansättning kan göra att håret blir strävt och svårt att forma.

För att din peruk ska hålla sig livfull och fräsch så länge som möjligt rekommenderar vi att alla skötselråd följs. Observera att alla former av kemiska behandlingar sker på egen risk. Peruker ska helst inte färgas, tonas eller pigmenteras och absolut inte blekas. Vi ersätter inte peruker som utsatts för kemisk behandling.

För att Wigs by Heaven ska kunna bedöma den reklamerade varan ska hela varan återsändas tillsammans med en utförlig beskrivning av felet och hur varan använts. Om inte hela varan/ordern kommer i retur till oss kan vi inte göra en fullständig bedömning av varans fel. Hänsyn tas då endast till den del vi fått tillbaka och eventuell återbetalning sker endast för denna del. Vid en reklamation av felaktig/defekt vara är du som kund kostnadsbefriad, Wigs by Heaven står för fraktkostnader för returen mot uppvisat kvitto. Vänligen skicka med kvitto- eller kopia av kvitto, för återbetalning av fraktkostnad. Reklamation till Wigs by Heaven ska göras inom skälig tid från det att kunden mottagit ordern.

Då peruker är en förbrukningsvara med begränsad livslängd accepterar vi inte sena reklamationer. Kan vi konstatera att löshåret inte är 100% remyhår ersätter vi dig med ny peruk eller pengarna åter. Är vi osäkra och/eller inte kan bedöma felet själva, skickar vi det för analys direkt till vår produktionspartner. Resultatet av denna analys beräknas till c:a 3-4 veckor och först då kan vi ge er besked. 

Vi ersätter endast varan vi säljer, dvs peruken. Ev. merkostnader för t ex klippning och styling av peruken ersätts ej. 

TRANSPORTSKADA/SAKNAT INNEHÅLL I FÖRSÄNDELSE
Det är viktigt att du kontrollerar att du fått rätt varor och antal så snart du hämtat eller tagit emot ditt paket. Om anmälan om transportskada eller saknat innehåll inkommer till oss senare än 5 dagar från det att du tagit emot eller hämtat ditt paket förbehåller vi oss rätten att neka omleverans.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till ombudet och göra en skadeanmälan direkt på plats. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, tar du kontakt med vår kundtjänst på cs@wigsbyheaven.com. Vi hjälper dig då med en skadeanmälan till transportören. Tänk på att allt emballage måste sparas för eventuell kontroll samt att skriftlig anmälan måste inkomma till oss senast inom 5 dagar från det att du tagit emot/hämtat ditt paket.

Om du upptäcker att någon vara saknas i ditt paket eller om du fått en annan vara än den du beställt, tar du omgående kontakt med vår kundtjänst på cs@wigsbyheaven.com. Vi kontrollerar vad som skickats från oss och skickar ut rätt antal/rätt vara om vi missat detta. Om varor försvunnit ur paketet på väg från transportören till ombudet gör vi istället en skadeanmälan till transportören. Tänk på att allt emballage måste sparas för eventuell kontroll samt att skriftlig anmälan måste inkomma till oss senast inom 5 dagar från det att du tagit emot/hämtat ditt paket.


PRODUKTANSVAR
Wigs by Heaven avsäger sig allt ansvar för hur produkten används och omhändertas till köparen. Köparen har själv fullt ansvar för hur produkten används samt för att ta del av den produktinformation som finns för alla produkter på Wigs by Heavens hemsida. Köparen måste själv kontrollera eventuella allergier eller fel. Wigs by Heaven rekommenderar alltid att produkterna används på det sätt som anges i produktinformationen på hemsidan. Aktuell information är endast den information som visas på Wigs by Heavens officiella hemsida. Vänligen observera också att färgbilderna för perukerna aldrig kan återge exakt hur färgen ser ut i verkligheten. Hur färgen upplevs beror på dina skärminställningar och skiljer sig oftast från skärm till skärm. 

PRIVATE POLICY

Vi följer dataskyddsförordningen GDPR. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter enligt GDPR i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få tillgång till den information som vi registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i sådana fall via e-post.

COOKIES OCH SEKRETESSPOLICY

COOKIES
Vi använder cookies på den här webbplatsen för att förbättra din upplevelse. Cookies identifierar din dator och gör bland annat att webbplatsen kommer ihåg dina personliga inställningar. Cookies används också för att samla in statistiska data. Förutom användning av våra egna cookies jobbar vi med partners för att du ska få tillgång till ännu fler funktioner på hemsidan. De använder så kallade tredjepartscookies som gör att deras funktioner kan användas på vår hemsida. Den här typen av cookies känner inte igen dig personligen men kan känna igen din dator när du besöker eurosocap.se och andra hemsidor och ser till att du får bästa möjliga upplevelse. Du kan själv ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när en webbplats använder cookies. Detta gör att du kan neka användande av cookies eller ställa in din webbläsare att radera cookies i slutet av ditt besök. Du kan inte handla på vår webbshop om du väljer att inaktivera cookies.

På vår hemsida använder vi också cookies/reklam ID i marknadsföringssyfte. Det gör att vi kan visa annonser till besökare som är intresserade av våra produkter via partners webbsidor, appar och e-post. Re-targeting teknologin använder dina cookies eller reklam ID för att visa annonser baserat på de sidor som du tidigare besökt.

Vi kan komma att dela data, t.ex. tekniska identifierare som härrör från din registreringsinformation på vår webbplats eller vårt CRM-system med våra betrodda annonspartners. Detta gör det möjligt för dem att länka ihop dina enheter och ge dig en smidig upplevelse över de olika enheter och miljöer du använder.

SEKRETESSPOLICY
Millyon AB (hädanefter kallad Wigs by Heaven eller vi) är ansvarig för denna webbplats. Företaget är registrerat i Umeå, Sverige. Wigs by Heaven är medveten om vikten av att skydda sekretessen för personlig och finansiell information. För att skydda den information du ger oss har vi instiftat strikta riktlinjer och säkerhetsåtgärder. När du registrerar dig online på vår webbplats på  www.wigsbyheaven godkänner du att vi bearbetar och använder inlämnade personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy. Sekretesspolicyn gäller för alla personuppgifter som samlas in, bevaras eller används av Wigs by Heaven. Det är viktigt att du läser och förstår vår Sekretesspolicy innan du använder våra tjänster.

INFORMATION VI SPARAR/LAGRAR/SAMLAR
Wigs by Heaven sparar och lagrar personlig data från alla webbplatsbesökare som registrerar information på webbplatsen eller handlar i webbshopen. Vi använder också cookies och spårar din IP-adress för att förbättra vår service till dig och din upplevelse hos oss. Vi samlar och skyddar också viss personlig information, såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadress, etc. från kunder och i vissa fall från tredje part. Wigs by Heaven sparar och/eller lagrar inte kreditkortsinformation. För att ge dig en bättre upplevelse kan vi kombinera den information som du ger oss med annan information som är tillgänglig för allmänheten.


HUR VI ANVÄNDER DEN INFORMATION DU ANGER
Vi använder informationen för att förbättra och anpassa din shoppingupplevelse hos oss och för att kommunicera med dig i enlighet med denna policy. Om du delger oss din personliga information, antingen på vår webbplats, genom kommunikation via e-mail, eller i vår butik/salong, kommer vi med ditt medgivande, använda den informationen för att du enkelt ska kunna registrera dig på vår webbshop, för att administrera tjänster på vår webbplats, för att behandla de beställningar du gör hos oss och för att hålla dig informerad om speciella events eller kampanjer. I övrigt använder vi den information du ger oss för att se över vår prestation och för att förbättra våra tjänster och vår service till dig samt för att kommunicera med dig om du gjort en beställning. Om du anmäler dig till våra kurser används de uppgifter du delger oss till att bjuda in dig till kommande tillfällen.   Vi skickar dig meddelanden via e-post om du gett oss ditt samtycke. Detta genom samtycke på vår webbplats. Om du har lämnat produkter i vår varukorg samt skrivit in din e-mail kommer vi att skicka ut en påminnelse, dock lagras ej din email vid ett sådant tillfälle och vi kommer inte vidare kontakta dig via e-post. Vi kan också komma att, utan begränsning, använda information om ditt produktintresse och inköp från oss och våra samarbetspartners för att förbättra vår webbplats, samt din onlineupplevelse. Vi kan komma att kontakta dig, beroende på vilka val du gjort, via e-post eller post. Genom dessa marknadsundersökningar vill vi veta mer om hur vi kan förbättra våra produkterbjudanden. För att ge dig bättre service kan vi också kombinera den information som du ger oss med information om ditt produktintresse och inköp med tredje part. Detta inklusive demografisk information och information som finns tillgänglig för allmänheten. Vi kan också kombinera denna information med information från våra samarbetspartners.

HUR LÄNGE SPARAS DIN INFORMATION?
Vi sparar endast information så länge den anses vara fördelaktig för dig, nödvändig för att vi ska utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig samt för att möta de lagstadgade lagringstiderna. Tre år från sista köp kommer du att finnas i vår kunddatabas. Om du skulle vilja bli borttagen tidigare än så var vänlig kontakta cs@wigsbyheaven.com.

DELAR VI DIN INFORMATION TILL ANDRA?
Wigs by Heaven vare sig säljer, hyr ut eller avslöjar våra kunders namn, postadress, e-postadress eller annan personlig information. För att upprätthålla vår webbplats, hantera vår databas, distribuera e-post och kommunicera med våra kunder upprättar Wigs by Heaven kontrakt med tredje part. Detta endast för Wigs by Heavens räkning och utan tillåtelse för någon av dessa tjänsteleverantörer att använda dina uppgifter i annat syfte. Vi lämnar inte ut din information på annat sätt till tredje part, såvida vi inte är skyldiga att göra detta enligt lag eller i samband med rättsligt anspråk eller förfarande. Om Wigs by Heaven förvärvas med eller konsolideras av ett annat företag alternativt ombildas blir information om Wigs by Heavens kunder tillgängligt för den nya enheten. Den nya enheten kommer att skydda sekretessen och din personliga information i överensstämmelse med denna sekretesspolicy.  

SÄKERHET
Wigs by Heaven använder lämpliga och tillgängliga säkerhetsåtgärder för att skydda den information som du lämnat till oss. Samtidigt som vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig tillgång, intrång eller användning accepterar du att ingen internet-dataöverföring kan vara säker från tillträde av oavsiktliga mottagare. Detta gör att du inte kan hålla oss ansvariga för brott mot säkerheten om det inte är på grund av försumlighet. 

UPPRÄTTHÅLLANDE OCH RIKTIGHET
Du har rätt att begära tillgång till och korrigering av alla personuppgifter som du lämnar till oss. Du kan ta bort ditt namn från Wigs by Heavens marknadsföringslista genom att kontakta oss via e-post: cs@wigsbyheaven.com Du kan också själv ändra dina personuppgifter genom att logga in på Mina Sidor på Wigs by Heavens webbplats.

ACCEPTERANDE AV SEKRETESSPOLICY
Genom att besöka och använda dig av Wigs by Heavens webbplats, göra inköp i vår webbshop, eller ange personlig information till oss på annat sätt samtycker du till vår användning och utlämnande av information på det viset som beskrivs i denna sekretesspolicy. Wigs by Heaven förbehåller sig rätten att vid vissa tillfällen göra ändringar i sekretesspolicy och/eller praxis. Den aktuella policyn finns tillgänglig på vår webbplats och vi uppmanar dig att läsa den, speciellt varje gång du använder vår webbshop. Vi kommer att meddela dig eventuella ändringar i vår sekretesspolicy genom att publicera ändringarna på vår webbplats. 

KONTAKTA OSS
Om du har några frågor eller kommentarer gällande vår sekretesspolicy kan du kontakta oss via e-post: cs@wigsbyheaven.com.

 

FORCE MAJEURE
Vi ansvarar inte för försenade prestationer som orsakas av omständigheter som ligger utanför vår kontroll. Vid force majure har vi rätt till extra tid för att uppfylla våra åtaganden. Exempel på sådana omständigheter strejk, terroristdåd, krig, leverantörs-, transport- eller produktionsstörningar, valutakursförändringar, myndighetsåtgärd, lagstiftning eller naturkatastrof. Om en sådan omständighet varar mer än två månader, har båda parterna rätt att säga upp avtalet utan att den andra parten har rätt att få ersättning eller skyldighet att lämna ut ersättning.


Som kund hos Wigs by Heaven (Millyon AB) är det ditt ansvar att hålla dig själv uppdaterad om vårt varumärke och produkter om du marknadsför oss muntligt, i bild, eller text.